Om oss

Med en mångårig erfarenhet av styrelsearbete och att starta och driva fiberföreningar har vi byggt upp en redovisningsbyrå med ett specialanpassat administrativt stödsystem som ger er fiberförening allt det stöd som ni kan behöva i er ekonomiadministration.

Oavsett om ni är en liten eller stor fiberförening och behöver lite eller heltäckande stöd i er ekonomiadministration, har vi lösningar och tjänster som ger föreningen precis så mycket stöd som ni behöver. Detta till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Våra styrkor ligger i kunskapen kring systemutveckling, administration, redovisning och inte minst ett personligt och nära samarbete med våra kunder. Vi erbjuder "Standardiserade rutiner med valfrihet och skräddarsydda lösningar efter behov". För detta har vi både egen och inköpt kompetens.

För oss är alternativet att driva fiberföreningen vidare som ekonomisk förening det enda tänkbara för att ge medlemmarna möjlighet att påverka kostnaden för sin fiberuppkoppling. Det handlar bara om att det skall bli en så rimlig arbetsinsats som möjligt för föreningens styrelse.

Flexibilitet och lyhördhet

För oss är en kontinuerlig dialog och utveckling av våra tjänster en viktig del. Vi har erfarenheter av vad som brukar fungera bäst när det gäller ekonomiadministration i en fiberförening och hur man på bästa sätt får det att fungera. Det är ni som känner era lokala förutsättningar och villkor, er kunskapsnivå och tillgänglig tid och det är detta som får styra vilket upplägg som fungerar bäst för er.

Inga långa avtal och bindningstider

Det går fort att komma igång med våra tjänster. Efter ett kort uppstartsprojekt kan vi vara igång och få ut er första faktura. Det är enkelt att lägga till och plocka bort tjänster om förutsättningarna skulle förändras och vi har inga långa bindningstider. Vi är övertygade om att ni kommer att vara nöjda med oss, men om inte går det att avsluta tjänsterna när som helst.

Dataskydd och säkerhet

Fiberföreningens och era medlemmars integritet är viktig för oss. Självklart uppfyller vi den nya dataskyddslagen (GDPR) och hanterar all data om er och era medlemmar på ett säkert och tryggt sätt. Vi lagrar all vår data inom EU, säkert och krypterat. Vi har personuppgiftsbiträdesavtal med vår leverantör av datalagring och upprättar alltid detta även med de fiberföreningar som vi hanterar personuppgifter åt. Detta för att ni skall veta att era uppgifter hanteras på ett tryggt och säkert sätt.

Vi skickar inga personuppgifter via e-post utan allt utbyte av denna information sker via vår webbportal där bara de representanter som har behov av att komma åt denna information kan göra det.